Bucurestiul a fost gazda celei de-a sasea editii a Forumului International pentru Turismul de Sanatate, eveniment desfasurat la Hotel Ibis Palatul Parlamentului in perioada 19 – 20 iunie 2015.

Lucrarile prezentate in cadrul celei de-a VI-a editii a Forumului International pentru Turismul de Sanatate s-au focusat pe tematica calitatii in turismul medical, abordand teme legate de problema standardizarii si certificarii in sistemul sanitar national si international, managementul si siguranta pacientului in turismul medical si marketingul serviciilor medicale.

In cadrul evenimentului au fost dezbatute teme de interes major pentru dezvoltarea turismului medical, precum necesitata alinierii standardelor authtone de calitate la cerintele mediului international si la cerintele pacientilor din afara tarii, abordarea conceptului de siguranta a pacientului din punct de vedere al relatiei medic – pacient dar si al culturii organizationale a unitatilor medicale, si aspecte privind managementul fluxului de pacienti internationali. In cadrul evenimentului au fost totodata prezentate cateva destinatii de turism de sanatate atat din tara cat si din strainatate.

Editia a VI-a a Forumului International pentru Turismul de Sanatate a reunit specialisti romani si din strainatate, reprezentanti ai autoritatilor publice (Presedintia Romaniei, Ministerul Fondurilor Europene, Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate etc.), manageri de unitati medicale, medici specialisti, medici de familie, cadre didactice universitare si cercetatori stiintifici, conducatori ai unor organizatii de prestigiu (Clusterul Medical Sanatate Romania, Asociatia Romana de Turism Medical, ANAT, AJTR, ANTREC), agentii de turism, manageri si promotori ai domeniului.

Aceasta editie a fost organizata sub egida Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate si a Clusterului Medical Sanatate Romania.

Prezentarile sustinute in cadrul forumului vor fi disponibile pe site-ul turismuldesanatate.ro

[Not a valid template]

Lasă un răspuns

Post Navigation