Fundatia Amfiteatru si Autoritatea Nationala pentru Turism organizeaza cea de-a VII-a editie a Forumului International pentru Turismul de Sanatate in perioada 18 – 20 noiembrie 2015 la Bucuresti. Evenimentul se defasoara sub egida Clusterului Medical “Sanatate Romania” si al Autoritatii Nationale de Management a Calitatii in Sanatate.

Forumul International pentru Turismul de Sanatate isi stabileste drept principal obiectiv promovarea potentialului turismului de sanatate din Romania, din perspectiva celor mai noi tendinte si in conformitate cu cerintele actuale ale pietei nationale si europene.

Editia a VII-a a Forumului International pentru Turismul de Sanatate se va concentra pe identificarea avantajelor competitive pe care Romania, ca destinatie de turism de sanatate, le detine in contextul Directivei 2011/24/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 9 martie 2011. Discutiile vor fi centrate in jurul calitatii, ca aspect esential pentru cresterea competitivitatii serviciilor de turism de sanatate autohtone in mediul international, dar si pe aspecte concrete privind exportul serviciilor de sanatate.

La eveniment, vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice din Romania, ai organismelor internationale, specialist romani si straini, exponenti importanti din domeniul sanatatii si turismului, reprezentati ai unitatilor medicale, prescriptori si ong-uri din mediul international, agentii de turism, mass- media etc.

Evenimentul va avea si o dimensiune stiintifica internationala, lucrarile prezentate in cadrul conferintei fiind publicate in cadrul unei editii speciale a publicatiei International Journal for Responsible Tourism, publicatie stiintifica indexata in 8 baze de date international si in numeroase biblioteci din tara si din strainatate.

Editia a VII a Forumului International pentruTurismul de Sanatate va crea o platforma de comunicare intre toti actorii implicati in evolutia acestui sector, in vederea identificarii celor mai bune solutii si metode de dezvoltare a domeniului in Romania.

Asadar, va asteptam la Forumul International pentru Turismul de Sanatate, eveniment ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 18 -20 noiembrie 2015

 

-INVITATIE

-AGENDA

-OFERTA

-FORMULAR DE INSCRIERE

Lasă un răspuns

Post Navigation