Fundatia Amfiteatru in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania organizeaza in cadrul programului „Amfiteatrul pentru Turismul de Sanatate” seria de Conferinte Regionale „Calitate si performanta in asistenta medicala preventiva si de reabilitare”.

Precedentele evenimente organizate in cadrul programului „Amfiteatrul pentru Turismul de Sanatate” au determinat o ampla dezbatere la nivelul autoritatilor si specialistilor din tara si strainatate influentand demersuri concrete in privinta definirii strategiei si evolutiei turismului de sanatate in Romania.

Ca urmare a acestor dezbateri si analize in Guvernul Romaniei s-a aprobat Memorandumul privind Dezvoltarea si promovarea turismului de sanatate. Activitatea grupului de lucru interministerial prevazut in memorandum are in vedere inlaturarea disfunctionalitatilor care afecteaza domeniul si consolidarea produselor turistice de sanatate din tara noastra.
Seria de Conferinte Regionale “Calitate si performanta in asistenta medicala preventive si de reabilitare” reprezinta o continuare a programului initiat de Fundatia Amfiteatru si sprijinit de grupul interministerial pentru turismul de sanatate. Evenimentele se adreseaza medicilor de familie dar si specialistilor din domeniul sanatatii care doresc sa cunoasca si sa identifice noi posibilitati de preventie si reabilitare a diferitelor afectiuni prin intermediul alternativelor oferite de turismul de sanatate.

Conferintele abordeaza tematica preventiei si reabilitarii pentru fiecare dintre afectiunile ce pot fi tratate prin utilizarea factorilor naturali de cura, furnizand totodata informatii privind destinatiile de turism de sanatate recomandate pentru fiecare afectiune in parte. Dezvoltand o platforma de comunicare intre medicii de familie, specialisti, autoritati publice, hotelieri si operatori de turism, evenimentele contribuie si la promovarea potentialului de turism de sanatate al Romaniei.

Tematica conferintelor  este disponibila AICI iar programul acestora va fi stabilit in perioada urmatoare.

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa va adresati Fundatiei Amfiteatru – Persoana de contact: Raluca Eftimie tel: 021/312.58.40, e-mail: raluca.eftimie@fundatia-amfiteatru.ro

 

-INVITATIE

-PROGRAM TEMATIC

-FORMULAR DE INSCRIERE

Lasă un răspuns

Post Navigation