Incepand cu cea de-a doua editie, Forumul pentru Turismul de Sanatate devine international!

Ca urmare a interesului crescut manifestat de persoanele din mediul international, Forumul pentru Turismul de Sanatate devine o manifestare stiintifica dezvoltata la nivel mondial.

Forumul International pentru Turismul de Sanatate, eveniment organizat la initiativa Fundatiei Amfiteatru si a Colegiului Medicilor din Romania, va avea loc in perioada 25 – 27 ianuarie 2013, la Iasi.

Forumul International pentru Turismul de Sanatate isi propune sa continue demersul inceput in urma cu un an, si anume crearea unei platforme de comunicare intre expertii din domeniul turistic si cel de sanatate, in vederea identificarii principalelor resurse specifice pentru aceasta forma de turism atat in Romania, cat si in intreaga lume, dar si a integrarii turismului de sanatate intr-un sistem coerent de dezvoltare.

Pornind de la impactul primei editii a Forumului International pentru Turismul de Sanatate ne propunem ca, in cadrul celei de-a doua editii, sa acordam o atentie sporita dezvoltarii turismului de sanatate.

Printre subiectele abordate se numara liberalizarea sistemului de asigurari de sanatate, managementul pacientilor internationali precum si principalele strategii de marketing din domeniu.

Organizatorii invita toate persoanele interesate sa trimita rezumatul lucrarii insotit de titlul acesteia, numele si prenumele autorului, afilierea universitara sau academica, titluri stiintifice etc.

Data limita de primire a rezumatelor este 20 decembrie 2012.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe sitesau pot fi oferite la sediul Fundatiei Amfiteatru.

 

DESCARCATI DOCUMENTELE PENTRU PARTICIPARE:

Invitatie

Oferta

Formular de inscriere

Call for papers

 

Lasă un răspuns

Post Navigation