afis-FITR-,-editia-a-II-aTurismul international este singurul domeniu care inregistreaza crestere economica de la an la an, chiar si in perioada de criza, iar despre Romania se spune ca are un potential turistic urias, putin valorificat, si care poate fi o solutie pentru  comunitaile locale si nu numai.

Pornind de la realitatile turismului romanesc, in cadrul forumului vor fi dezbatute principalele probleme ale domeniului, subliniindu-se oportunitatile create la nivel local , inspirate din modul de viata a comunitatilor. Evenimentul va oferi profesionistilor din turism, intreprinzatorilor  si reprezentantilor autoritailor  modele de implementare a turismului responsabil, exemple concrete si cazuri de bune practici din Romania. Participantii internationali vor veni cu abordari si exeperiente noi.

Forumul International pentru Turismul Responsabil se incadreaza intr-un program complex de productie de cunostinte in domeniul turismului dintr-o perspectivaa noua, concreta si adaptata la realitatile turismului romanesc.

Mai multe informatii cu privire la eveniment si la programul lucrarilor gasiti pe site-ul www.turismulresponsabil.ro.

Forumul International pentru Turismul Responsabil, editia a II-a, va avea loc in perioda 29 – 31 martie 2013, la Hotel IBIS Nord din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Post Navigation