Forumul National pentru Turismul de Sanatate
18 – 20 nov 2011

Mesajul general sub care au avut loc dezbaterile din cadrul primei editii a Forumului National pentru Turismul de Sanatate a fost acela ca tara noastra trebuie sa accelereze procesul de integrare pe acest segment de piata, in conditiile emergentei globale a acestui tip de turism.   

La eveniment au participat peste 60 de specialisti romani si straini, reprezentanti ai autoritatilor publice, ai institutiilor şi organizatiilor medicale publice si private, ai organizatiilor de turism, etc. Moderatori ai evenimentului au fost specialisti in domeniu din tara noastra :  dr. Emilian Imbri – consilier la MDRT, prof. dr Vasile Astarastoae – rector UMF Gr. T. Popa din Iasi, dr. Vasile Cepoi – director general, DSP Iasi, Nicu Radulescu – director OPTBR, dr. Calina Nicolescu Veselu – director medical, Complex Flora, Lacu Sarat, Octavian Arsene – director MDRT, Gheorghe Fodoreanu – director general Invitation Romania.

De asemenea, expunerea domnului Paolo Grigolli, directorul Scolii de Management in Turism din Trento, Italia, a suscitat vii discutii in cadrul Conferintei Internationale, lasand participantilor posibilitatea de a compara situatia din Romania cu cea din Italia in privinta Turismului de Sanatate si a modalitatilor de implementare si dezvoltare a acestui segment. Descarca rezumatul primei editii a FNTS!

Lucrarile prezentate in cadrul FNTS I:

Turismul de Sanatate – 2011 – Octavian Arsene
Turismul Balnear Romanesc – 2011 – Nicu Radulescu
Balneoterapia in Romania – Prezent si Viitor – Elena Valentina Ionescu
Rolul medicului in economia unui complex balnear – 2011- Nicolescu Veselu Calina

Lasă un răspuns

Post Navigation