Eveniment creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 16 credite EMC


Fundația Amfiteatru, în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, au onoarea să vă invite la cea de a IX-a ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate, eveniment organizat sub egida Clusterului Medical “Sănătate România” în București, în perioada 15-17 noiembrie 2016. Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate s-a impus în decursul timpului ca un reper profesional-științific de prestigiu, reunind organizații reprezentative, specialiști, cercetători, personalități academice, reprezentanți ai autoritaților statului și ai mediului privat.

Țara noastră întrunește toate condițiile necesare dezvoltării turismului de sănătate: unități medicale și balneo de prestigiu, structuri de primire moderne, personal de înaltă calificare atât în domeniul medicinei cât și în industria ospitalitătii ,acumulări în teoria si practica medicală și de turism la nivelul exigentelor internaționale. Luând în considerare multiplele implicații ce derivă din practicarea turismului de sănătate, se impune întelegerea tendințelor, avantajelor și constrângerilor, validate la nivel european și internațional.

Ca și la celelalte ediții desfășurate, avem în vedere consolidarea relației dintre teorie și practică, dialogul dintre mediul academic și specialiști, dintre autoritățile publice și mediul de afaceri și, mai ales, orientarea spre valorificarea practică a potențialului uman și natural de care dispune țara noastră.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice din România, ai organismelor internaționale, specialiști români și străini, exponenți importanți din domeniul sănătății și turismului, jurnaliști și reprezentanți ai mediului academic din România și din străinătate.

Agenda se va axa pe identificarea avantajelor competitive pe care România, ca destinație de sănătate, le deține în contextul Directivei 2011/24/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 9 martie 2011 și va cuprinde prezentări și dezbateri pe următoarele teme:
Ziua 1 – Marți, 15 noiembrie 2016
Tendințe și confruntări europene și globale în teoria și practica medicală.
Cazul României.
Oportunități pentru turismul de sănătate.
 
Ziua 2 – Miercuri, 16 noiembrie 2016
România competitivă. Excelență în sănătate. Avantaje și constrângeri  pentru turismul de sănătate.
Creșterea competitivității unităților medicale pe piata națională și internațională prin accesul la certificare și standardizare în domeniul calității serviciilor medicale. Efecte pentru turismul de sănătate.
 
Ziua 3 – Joi, 17 noiembrie 2016 – Concluziile Forumului
 
 
Locul de desfășurare al evenimentului îl vom comunica participanților înscriși până la data de 10.11.2016.

 

Lasă un răspuns

Post Navigation